Date companie
 
 
 
 

Un profesor universitar a fost săltat de polițiști pentru o crimă comisă acum 18 ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arest, profesor, crima, universitar, dan, mihaela, pacurariu, chineza
 

Suspect de crimă, la 18 ani de la comiterea faptei! Este vorba de un profesor universitar din București, care a fost săltat de poliție, fiind acuzat că a omorât o femeie în urmă cu aproape două decenii. Anchetatorii spun că Dan Păcurariu, specialist în istoria artei, a ucis-o cu ajutorul unui aparat foto pe Mihaela Fulga, o profesoară de chineză care avea pe atunci 30 de ani. Crima ar fi avut loc chiar în garsoniera femeii de care Păcurariu era îndrăgostit. Profesoara de chineză a fost găsită moartă după câteva zile. Vecinii au declarat, la vremea respectivă, că au auzit țipete, însă, în primă fază, crima părea că a fost comisă în scopul jafului. Când nimeni nu se mai aștepta, anchetatorii au reușit să găsească probe clare. Dan Păcurariu a fost a fost săltat de polițiști de pe drum, în timp ce se deplasa cu mașina spre Giurgiu.

VOX "Posibil un omor în scop de jaf, pentru că victima, pe lângă leziunile de mare violență la nivelul capului, în locuință s-au observat și urme de răvășire. Dispăruseră obiecte."

Profesorul Păcurariu s-a aflat din primul moment în cercul de suspecți. Apropiații au povestit atunci că era îndrăgostit și chiar obsedat de tânără. Vecinii femeii l-au văzut de mai multe ori bătând insistent la ușa ei. Unul dintre motivele crimei ar fi fost că femeia urma să plece din România, iar Păcurariu nu ar fi acceptat ideea. Cert este că timp de 18 ani, bărbatul și-a văzut de viață, a continuat să predea și a scris cărți.

AMBIANȚĂ "Ce ați avut cu ea? Ați omorât-o din gelozie? O iubeați pe Mihaela?"

Polițiștii l-au săltat acum pe Pacurariu, deoarece în dosar au apărut probe clare care îl incriminează. După câteva ore de audieri, profesorul a fost reținut și a ajuns în Arestul Central al Poliției Capitalei. Dan Păcurariu nu recunoaște, însă, că ar fi săvârșit crima. Colegii săi și vecinii victimei au fost aduși și ei din nou la audieri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2