Date companie
 
 
 
 

Un proiect fără sfârșit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lucrari, Prelungirea Ghencea
 

Decizia primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, de a aloca mai puțini bani pentru lucrările de modernizare de la Prelungirea Ghencea, stârnește nemulțumirea locuitorilor din sectorul 6. Edilul a decis că, anul acesta, doar 10 milioane de lei vor fi alocate pentru santierul de la Prelungirea Ghencea. Suma este însă cu mult sub necesarul finalizării lucrărilor. Cu acești bani se dorește finalizarea lucrărilor la primul tronson, demarate în 2019. Este vorba de numai 700 de metri dintre stada Brașov și strada Râul Doamnei. Rămâne în continuare un mister cine, când si cum va continua acest proiect până la conexiunea cu viitorul Pasaj Domnești. Localnicii au ajuns la capătul răbdării.

Toți se apucă și nu mai termină niciodată uitați în cartierul acesta ne ia o oră să facem 2 kilometri.

Nu mi se pare normal, important era să termine ce au început.

prin telefon: DELIA MIHALACHE, președinte, Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea

"Vă dați seama că toată lumea este nemulțumită pentru că suma de 10 milioane este foarte mică, adică se va lucra pe aceiași 700 de metri începuți de fostul primar în 2019 și acum mai e puțin și se fac doi ani. Cum e posibil să lucrezi doar 700 de metri din cei 6 kilometri în doi ani, în ritmul acesta nu este acceptabil."

Întrebat despre posibilitatea de a finanța din fondurile primăriei Sectorului 6 continuarea lucrărilor, edilul Sectorului, Ciprian Ciucu a declarat că ar vrea acest lucru, dar nu are bani. Nici discuțiile cu Compania Națională de Investiții nu au dus la un rezultat, conducerea companiei precizând că "nu este o promisiune pentru acest an". Până la găsirea unei soluții, locuitorii din Sectorul 6 rămân cu o întrebare care își așteaptă răspunsul: cum este posibil să nu aibă prioritate la finanțare ca un proiect avansat, cu documentația tehnică făcută, cu un tronson deja început de aproape doi ani și cu elemente de mobilitate urbană durabilă incluse - tramvai, piste de biciclete, trotuare și parcare Park & Ride.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2