Date companie
 
 
 
 

Un rănit din Cluj, transportat cu un avion militar, la Spitalul de Arși din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, spital, arsi, bucuresti, pacient, militar, adolescent, avion, ranit, pediatrie
 

Un adolescent de 17 ani cu arsuri grave pe aproape trei sferturi din suprafața corpului a fost adus de la Cluj-Napoca, la București, cu un avion militar. Pacientul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost surprins de o explozie produsă într-o casă din Gherla, în prima zi a anului. Băiatul era internat la Spitalul de Pediatrie din Cluj.

OLGUTA MEDIN, medic, S.M.U.R.D. București "Pacientul este într-o stare destul de gravã. Este intubat, ventilat mecanic, stabil pe durata transportului, însã, are arsuri de gradul 2,3 și patru pe 70% din suprafața corpului."

Medicii de la Spitalul de Arși din Capitală l-au preluat pe rănit, pentru operație.

VIOREL PANĂ, pilot, Baza Aeriană Otopeni "O misiune umanitarã executatã la solicitarea Ministerului Sãnãtãții.  Pregãtire într-o jumãtate de orã. Când echipele S.M.U.R.D. au fost gata, noi eram gata cu sistemele aliniate. O orã dus, una întors, 20 de minute încãrcarea și pacientul este în siguranțã!"

Aceasta a fost prima misiune umanitară din 2013, a piloților de la Baza Aeriană Otopeni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2