Date companie
 
 
 
 

Un rănit în incendiul din sediul Poliției Transporturi, în Gara de Nord

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, incendiu, transporturi, tanar, gara, ranit, nord
 

Soarte cumplită pentru un tânăr fără adăpost din București! Tânărul este în stare critică, în urma unui incendiu izbucnit, marți noapte, în subsolul sediului Poliției Transporturi din Gara de Nord. Tânărul fusese reținut la sediul poliției, după ce a fost prins la furat. În momentul izbucnirii focului, polițiștii din secție au ieșit cât de repede au putut, în timp ce tânărul a rămas captiv în subsol. În încăperea cuprinsă de incendiu erau depozitate cartoane și obiecte de mobilier. Pompierii au stins repede flăcările, dar pe tânăr l-au găsit în stare de inconștiență, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului.

VOX "În momentul în care am ajuns, aveam informația că se află o persoană în subsolul clădirii. Am acționat pentru evacuare. E vorba de un bărbat, care a fost transportat la spital. E inconștient, cu arsuri foarte mari pe suprafața corpului "

Tânărul a fost internat la Spitalul Floreasca. Are răni profunde pe toată suprafața corpului, iar mâinile îi sunt carbonizate. Medicii spun că are șanse minime de supraviețuire. Autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz. În același timp, șeful Poliției Române a dispus verificări interne la Biroul Poliției Transporturi Feroviare Gara de Nord.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2