Date companie
 
 
 
 

Un restaurant construit ilegal în Capitală a fost demolat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, ilegal, restaurant, autorizatie, demolat, irakian
 

Restaurant construit ilegal, demolat, în Capitală! Autoritățile din Sectorul 4 au dispus demolarea localului, după ce au constatat că funcționa fără autorizație de mai bine de 15 ani. După 4 ani de procese între primărie și proprietarul clădirii, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză autorităților locale. Imobilul a aparținut unui cetățean irakian, care a închiriat-o unui afacerist român. Construcția ajungea până pe trotuar, împiedicând, astfel circulația pietonală, dar și vizibilitatea șoferilor aflați în trafic.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE, primar, Sector 4 București "După `90, prin contracte frauduloase, un cetățean arab a extins fără autorizație, 890 de metri de construcție. Primăria Sectorului 4 a acționat în instanță."

Proprietarul restaurantului plătea chirie pentru locație, ba chiar a făcut și investiții în clădire, fără să știe, însă, că irakianul nu avea actele în regulă. După ce primăria a câștigat procesul, firma acestuia a fost radiată.

VOX ”Dânsul mi-a cerut chirie 2500 de euro pe lună, iar aflu acum că dânsul nu era proprietar. O să mă duc la poliție, să vedem ce o să fac cu escrocul care m-a înșelat. Să vedem cum facem să mă despăgubească de tot ce e aici."

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a declarat că intenționează să lase terenul liber.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2