Date companie
 
 
 
 

Un roman a ingrozit Spania si Romania

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, spania, roman, ucis, camera, sotia, web
 

Un român a ingrozit Spania si Romania, dupa ce și-a omorât soția însărcinată și apoi le-a arătat rudelor din România cadavrul acesteia, pe Internet, cu ajutorul unei camere web. Daniel Marcu, care traia cu familia la Madrid a amenințat că o ucide și pe sora victimei, in varsta de doar 13 ani. Șocat, tatăl individului a sunat la Poliția din Sibiu, care a alertat autoritățile spaniole.

SORIN MARCU, fratele suspectului "M-a sunat să intru pe internet că a făcut o prostie mare, fără să-și dea seama ce a făcut. Nu mi-a venit să cred și i-am spus să-mi arate. Arata-mi că eu nu cred. Am insistat și mi-a arătat. I-am spus să cheme Poliția și a spus că îi e frică că daca vine Politia la el la ușă, de frică, că nu știe ce a făcut, a zis că se aruncă de la patru."

LUCIANA BALTEȘ, purtător de cuvânt, I.P.J. Sibiu "Am fost sesizați de către tatăl autorului. Imediat după primirea sesizării colegii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au luat legătura cu atașatul pentru afaceri interne din Spania, Madrid, ceea ce a permis autorităților spaniole să intervină și să-l identifice pe autorul crimei."

Cei doi aveau o fetiță de trei ani. Familia spune că se certau des, dar nu s-au despărțit, de dragul copilului.

DANA MARCU, mama suspectului "-Nu l-ați sfătuit niciodată să se despartă de ea? -De mii și mii de ori. Și a zis că el nu-și lasă copila. Un băiat foarte, foarte liniștit. Niciodată nu mi-a întors vorba. Nici nu m-am gândit și ieri când mi-a spus, i-am zis că minte, e o glumă și zice: "mami e adevărat."

Femeia ucisă avea 19 ani si aștepta un copil. Pardoxal, sarcina tinerei pare să fi fost și motivul scandalului dintre cei doi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2