Date companie
 
 
 
 

Un șofer a accidentat grav doi tineri, după care a fugit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, operatie, sofer, spital, politisti, tineri, targu, jiu, fugit
 

Accident grav, cu fuga șoferului de la locul faptei, în Târgu Jiu! Un șofer vitezoman a intrat cu mașina în gardul unei case și a lovit doi tineri care stăteau la poartă, după care a fugit. Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni. Cei doi tineri au fost transportati de urgență la spitalul din Târgu Jiu, iar unul dintre ei a fost dus direct în sala de operație.

AMBIANȚĂ ”Probabil, țeava asta a intrat în el, în lateral.”

Locuitorii din zonă spun că au fost treziți din somn de zgomotul puternic.

VOX ”A venit din partea aia, nu știu, că am auzit o frână puternică, o bubuitură puternică. I-am găsit pe ăștia doi jos. Cine era la poartă, nepot-miu și cumnată-miu și, efectiv, a dat peste ei! A venit și a intrat in ei!”

VOX ”Erau foarte rănite persoanele. Unul avea coastele sparte, unul am auzit că intrase o țeavă în el.”

ALINA BUMBARU, medic, U.P.U. Târgu Jiu ”Unul dintre ei prezintă traumatism toracic cu plagă de braț stâng. A fost preluat de serviciul de chirurgie, intrând direct în blocul operator.”

Polițiștii îl caută, acum, pe șoferul care a fugit de la locul accidentului.

DUMITRU HORTOPAN, subofițer, Poliția Rutieră Gorj ”Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane. În cauză se vor face cercetări, pentru identificarea autorului și tragerea la răspundere a sa.”

Dacă va fi găsit, șoferul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală gravă din culpă și părăsirea locului accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2