Date companie
 
 
 
 

Un șofer a fost prins băut la volan, fără permis și conducând o mașină furată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, sofer, permis, masina, cercetat, beat, distrugere, furata
 

Beat și fără permis, la volanul unei mașini furate! Este cazul unui bărbat din Argeș, prins pe drumul dintre Pitești și Slatina. Autoturismul fusese dat dispărut de agenții din Brașov.

AMBIANȚĂ "Dacă tot ai furat mașina, de ce mergeai și fără permis și băut? Ai consumat alcool înainte să furi mașina?"

La testarea cu etilotestul, s-a constatat o alcoolemie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

MĂDALIN ZAMFIR, purtator de cuvânt, I.P.J. Argeș "- S-a constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice. - Are antecedente? - Pe numele șoferului au mai fost întocmite și alte dosare penale."

Proprietarul mașinii a declarat că și-a lăsat cheile în mașina pentru câteva momente și, când s-a întors, autoturismul dispăruse.

VOX "Cheile erau în mașină, m-am dus până în curte, să iau ceva. Pe drum s-a întâlnit baiatul meu, era cu o camioneta, s-a întâlnit cu el și, s-a gândit el, ce-o fi cu el de merge așa tare!"

Individul este cercetat, acum, pentru furt, distrugere, conducere fără permis și sub influența alcoolului« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cozi kilometrice de camioane, în Vama Borș și în alte puncte de trecere a frontierei ( 16 Martie 2021 )

  Ungaria a sărbătorit, ieri, „Ziua Maghiarilor de Pretutindeni” . Cu acest prilej, autoritățile din țara vecină au restricționat timp de trei zile circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

 • Transportatorii așteaptă ore în șir, pentru a putea intra în Ungaria ( 9 Martie 2021 )

  Cozi infernale, pentru transportatorii care vor să intre în Ungaria! Șoferii de camioane au de înfruntat cozi ce se întind pe câțiva kilometri, pentru a putea ajunge la vecinii ungari, prin vama Borș, din județul Bihor.

 • Șofer de autocar, bătut de călători ( 11 Decembrie 2020 )

  Scenă violentă, joi, în autogara din Arad! Șoferul unui autocar a fost bătut crunt de trei călători supărați că autovehiculul s-a defectat. Conducătorul auto a reușit să alerteze serviciul unic de urgență 112 și la...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • 51 de locuințe sunt jefuite, zilnic, în România ( 1 Octombrie 2020 )

  Amenințări noi, riscuri vechi! Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, românii au fost obligați, mai mult ca niciodată, să stea acasă, pentru siguranța lor și a celor dragi. Asta nu i-a descurajat însă pe hoți.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2