Date companie
 
 
 
 

Un șofer a fost prins circulând cu 150 de km la oră, pe DN1, în Săftica

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, politia, agenti, dn1, Saftica, viteza, amenda, rutiera
 

Un șofer a fost prins în timp ce rula cu aproape 150 de km la oră, pe Drumul Național 1, în zona localității Săftica. Din cauză că a depășit cu mult viteza regulamentară, el s-a ales cu permisul suspendat, dar și cu două amenzi. Una pentru viteză și alta pentru că nu avea actele la el.

AMBIANȚĂ "- Ați fost oprit pentru depășirea limitei de viteză în localitatea Săftica. - Nu am permisul la mine. - Un document de identitate, vă rugăm! - Nu-l am! - Un buletin, ceva! - Nu-l am la mine.  Vă rugăm să comunicați viteza pentru autoturismul ... - 146 la 11:54. - 146? Vă aducem la cunoștință vă veți fi sancționat cu amendă contravențională și vi se va suspenda permisul de conducere. - Vă grăbeați? - Un pic!"

CIPRIAN OLTEAN, subcomisar, Brigada de Poliție Rutieră Ilfov "Viteza maximă înregistrată fiind de 147 de kilometri la oră în localitatea Săftica. O viteză foarte mare care poate să perturbe serios siguranța traficului și poate să ducă la producerea de accidente grave."

Șoferul vitezoman a fost depistat în urma unei ample acțiuni, organizată de Poliția Rutieră, pe Drumul Național 1. În mai puțin de o oră, agenții de la Rutieră au aplicat peste 40 de amenzi.

AMBIANTA autobuz: "V-am oprit pentru că v-am filmat cu aparatul radar cu viteza de 91 de km la oră. O sa primiti o amendă de patru puncte de penalizare. "

CIPRIAN OLTEAN, subcomisar, Brigada de Poliție Rutieră Ilfov "Recomandările ar fi să respecte regimul legal de viteză și să păstreze distanța regulamentara, nepastrarea duce la accidente grave."

Numai în perioada sărbătorilor pascale, pe șoselele țării s-au produs peste 80 de accidente grave, soldate cu 22 de morți. Cele mai multe au avut ca pricipală cauză viteza excesivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agresorii adolescenți din Târgu Jiu, cercetați sub control judiciar ( 10 Septembrie 2020 )

  Doi băieți, unul de 15 ani, celălalt de 18, și o fată de 15 ani din Târgu Jiu sunt cercetați sub control judiciar, după ce au atacat violent un adolescent din județul Vâlcea. Bătaia, care a avut loc în urmă cu trei luni, a fost filmată...

 • Dovada încheierii RCA se va face cu polița sau contractul, tipărit sau electronic ( 9 Septembrie 2020 )

  Veste bună pentru șoferi! Din 10 septembrie, atunci când sunt opriți de polițiști, în trafic, pentru controlul documentelor, conducătorii auto pot prezenta dovada RCA, atât cu polița de asigurare, cât și prin prezentarea contractului.

 • Șefii Poliției Române au explicat de ce s-au întâlnit cu interlopii din clanul Duduianu ( 27 August 2020 )

  „Nu negociem siguranța cetățenilor și nici aplicarea legii!” a declarat, astăzi, secretarul de stat în M.A.I., Bogdan Despescu, în urma controverselor privind întâlnirea unor șefi din Poliție cu interlopii din clanul Duduianu.

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 • Accident mortal, în județul Ialomița ( 12 Iulie 2020 )

  Un mort și patru răniți, între care un copil de trei ani, într-un grav accident rutier, produs pe drumul comunal dintre Roșiori și Chiroiu, în județul Ialomița! Un bărbat de 24 de ani, din Roșiori, care nu avea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2