Date companie
 
 
 
 

Un șofer bucureștean a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, sofer, spital, masina, scafandri, viteza
 

Împătimit de viteză, un șofer bucureștean, în vârstă de 20 de ani, a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, după o cursă desfășurată pe Splaiul Unirii. Bărbatul a reușit să iasă singur din apă, dar a ajuns la Spitalul "Bagdasar Arseni", în șoc hipotermic. La fața locului, a ajuns și o echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București.

ALEXANDRU IONESCU, scafandru, I.S.U. București "La sosirea noastră, persoana era deja pe mal. Am recuperat doar obiectele personale pe care le-a predat colegilor de la poliție și ambulanța."

Tânărul a intrat în șoc hipotermic și a fost transportat la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală.

FLORIN VĂDUVA, subinspector, B.P.R. București "În cauză, se va efectua un dosar de cercetare penală sub săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă."

O oră mai târziu, o șoferiță neatentă a accidentat un motociclist, care circula regulamentar pe Șoseaua Mihai Bravu. Polițiștii au deschis o anchetă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Maternitatea din Beiuș, închisă din cauza focarului de coronavirus ( 17 Octombrie 2020 )

  Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popovici” din Beiuș, închisă temporar din cauza unui focar de COVID-19! Managerul interimar al unității sanitare din Beiuș, Monica Virginia Teaha...

 • Un copilaș a luat foc de la grătarul aprins de părinți ( 3 Octombrie 2020 )

  Un copil de patru ani, din județul Prahova, a suferit arsuri grave, în timp ce se afla cu părinții la un grătar. Nenorocirea s-a produs din cauză că părinții au turnat o substanță inflamabilă pe grătar, pentru a-l încinge...

 • Dovada încheierii RCA se va face cu polița sau contractul, tipărit sau electronic ( 9 Septembrie 2020 )

  Veste bună pentru șoferi! Din 10 septembrie, atunci când sunt opriți de polițiști, în trafic, pentru controlul documentelor, conducătorii auto pot prezenta dovada RCA, atât cu polița de asigurare, cât și prin prezentarea contractului.

 • Oamenii preferă autoturismul personal ca mijloc de transport ( 8 Septembrie 2020 )

  Mașina personală este mijlocul de transport preferat al românilor în contextul pandemiei de Coronavirus! Așa arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului și cultura asigurărilor din România. Vehiculul personal este urmat, în preferințele românilor, de transportul public și de bicicletă.

 • Pacientă rănită, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins ( 30 August 2020 )

  O pacientă de la Spitalul Județean Timișoara a fost rănită în timpul unei investigații imagistice, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins și a căzut peste ea! Pacienta, în vârstă de 36 de ani, suferise un accident vascular cerebral dar a reușit să se ferească la timp de bucata de aluminiu care a căzut, fiind lovită doar la o mână.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2