Date companie
 
 
 
 

Un șofer care a adormit la volan a distrus trei mașini

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, volan, cercetat, masini, sibiu, distrugere, adormit, distrus
 

Un șofer din Sibiu a reușit, în doar o fracțiune de secundă, să distrugă trei mașini parcate regulamentar pe marginea șoselei. După testarea cu etilotestul, polițiștii au fost surprinși să descopere că bărbatul nu era băut și că, probabil, a adormit la volan, moment în care a pierdut controlul mașinii.

VOX "- Ați încercat să evitați ceva sau...? - Nu știu! Deci, pur și simplu nu știu! Mă duceam acasă să iau soția, să o duc la spital. - Ați ațipit cumva? - Nu știu! M-am trezit când am sărit bordura, acolo, și într-o fracțiune de secundă, am fost aici!"

Șoferul a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit puternic un autoturism, care a ricoșat în alte două. Unul dintre proprietarii mașinilor avariate a fost la un pas să fie accidentat de mașina scăpată de sub control.

VOX "- Eram cu spatele, la o jumătate de metru de mine. Dacă eram un pic mai în spate, mă lovea, ma lua cu totul. - Avea viteză? - Cred că 80 la oră. Am încremenit!"

COSTIN DAVID, subcomisar, Poliția Rutieră Sibiu "Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă ca și posibilă cauză a acestui eveniment rutier, neadaptarea vitezei, ceea ce a condus la avarierea celor patru autoturisme."

Șoferul ghinionist este cercetat, acum, pentru distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2