Date companie
 
 
 
 

Un șofer din județul Galați a fost împușcat accidental de un polițist, dupã ce a fost prins fãrã permis de conducere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, permis, conducere, dosar, impuscat, politie, penal, filtru
 

Un șofer care nu avea permis de conducere a fost rãnit, noaptea trecutã, în județul Galați, dupã ce un polițist l-a împușcat din greșealã, în timp ce încerca sã-l imobilizeze. Asta, după ce gãlãțeanul, care nu avea permis de conducere, a refuzat sã opreascã mașina la un filtru al poliției. Șoferul a fost împușcat după o urmãrire ca în filme, prin satul Furcenii Noi.

CRISTINA TATULICI, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Galați "Unul dintre agenții de poliție a fãcut uz de armamentul din dotare, trãgând mai multe focuri de avertisment. În încercarea de a-l imobiliza, pistolul unuia dintre agenți s-a descãrcat, iar suspectul a fost rãnit!"

AMBIANȚÃ "- Polițiștii spun cã ești un recidivist care ai fugit de ei? - Nu conteazã, lasã sã fiu un recidivist! - Ai permis de conducere? - Nu! - Erai în mașinã cu copilul tãu? - Da! - M-ai întâi v-au somat? Au tras mai întâi în aer și apoi au tras în tine? - Nu!"

Bãrbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost rãnit ușor în piept și a fost transportat la Spitalul Județean Galați.

LUCICA GRIGORICÃ, purtãtor de cuvânt, Spitalul Județean Galați "Un traumatism toracic, care prezintã fracturã costalã la nivelul hemitoracelui stâng. Este stabil hemodinamic."

În mașina urmărită de polițiști se mai aflau concubina bărbatului de la volan și bãiețelul sãu în vârstă de patru ani, așa cã pe fir au intrat și cei de la Protecția Copilului.

AMBIANȚÃ "- Dar nu ți-a fost teamã cu copilul? S-au tras focuri de armã. - Nu am auzit când s-au tras!"

NICOLETA IOVIȚÃ, purtãtor de cuvânt, Protecția Copilului Galați "Întrucât viața copilului a fost pusã în pericol, Protecția Copilului Galați s-a autosesizat și o echipã va pleca cât mai repede pe teren pentru a verifica situația copilului."

Gãlãțeanul s-a ales cu dosar pentru conducere fãrã permis, dar și pentru port ilegal de arme albe, dupã ce în mașina sa a fost gãsitã o bâtã de baseball. El nu este la prima abatere de acest gen. Mai are un dosar penal, tot pentru conducere fără permis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • „Fabrica de doctorate plagiate” de la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, închisă prin ordin de ministru ( 26 Octombrie 2020 )

  Decizie istorică la nivel academic, în România! Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a anunțat că a semnat un ordin prin care a retras acreditarea Școlii doctorale de la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza"...

 • Modificare legislativă privind violența domestică ( 16 Octombrie 2020 )

  Schimbări importante în Codul Penal, în cazul prevederilor privind actele de violență domestică! Urmărirea penală în aceste cazuri poate fi declanșată din oficiu. Totodată, împăcarea dintre persoana agresoare și persoana...

 • Dovada încheierii RCA se va face cu polița sau contractul, tipărit sau electronic ( 9 Septembrie 2020 )

  Veste bună pentru șoferi! Din 10 septembrie, atunci când sunt opriți de polițiști, în trafic, pentru controlul documentelor, conducătorii auto pot prezenta dovada RCA, atât cu polița de asigurare, cât și prin prezentarea contractului.

 • Procurorii au clasat dosarul 'Sparanghelul' ( 24 Iulie 2020 )

  Dosarul „ Sparanghelul” a fost clasat de procurori, pe motiv că nu s-a comis nimic ilegal! Ancheta în acest caz a început în prima parte a lunii aprilie, după ce Biroul de Poliție Transporturi Aeriene Cluj s-a sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce aproape 2.000 de oameni, veniți din toate zonele țării, s-au imbulzit, fără a respecta condițiile de distantare, așteptând să fie preluate de curse charter pentru a ajunge la munca, la fermele de sparanghel din Germania.

 • Interceptările S.R.I. din dosarul afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu, nule ( 17 Iulie 2020 )

  Curtea de Apel București a constatat nulitatea interceptărilor SRI, în dosarul milionarului Sorin Ovidiu Vîntu, judecat pentru cumpărare de influență. Direcția Națională Anticorupție are termen două săptămâni...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2