Date companie
 
 
 
 

Un șofer din Târgu Jiu a fost bătut de doi avocați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, trafic, sofer, batut, plangere, targu, jiu, avocati, penala, certificat, medico, legal, jandarm
 

Scandal în trafic, la Târgu Jiu! Un șofer a fost bãtut, în plinã stradã, de doi avocați, deranjați că acesta i-a claxonat și le-a spus să meargă pe trotuar pentru că încurcă traficul.

VOX "- Îmi sparse și parbrizul, acum vãzui! Când ieși de-acolo, în mijlocul drumului erau doi bãieți. Desfăcui geamul! Bă, băieți, dați-vã la o parte, sã trec și eu. – V-au agresat? – Nu vedeți cã sunt lovit?"

VOX "Au început sã zicã prostii, sã-l înjure și i-a bãgat mâna pe geam acolo. Desfãcurã ușa și l-a tras jos din mașinã."

Un jandarm aflat în zonă a intervenit, ca să aplaneze conflictul, dar a fost nevoit să-și cheme colegii, pentru a-i duce pe bătăuși la secție, din cauză că aceștia erau, în continuare, violenți.

ALIN IVAN, purtător de cuvânt, Jandarmeria Gorj "Fiind alarmat de cetãțeni a intervenit cu rapiditate la un scandal iscat între doi tineri și o persoanã mai în vârstã."

Bărbatul agresat spune că își va scoate certidicat medico-legal și îl va anexa plângerii penale pe care o va depune la poliție, pentru lovire și alte violențe. Cei doi avocați au fost amendați, deocamdată, cu câte 500 de lei, pentru tulburarea liniștii publice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2