Date companie
 
 
 
 

Un șofer din Tulcea a fost strivit între două camioane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, spital, tulcea, dosar, strivit, penal, camioane
 

Un șofer din Tulcea, în stare gravă, după ce a fost strivit între două camioane, într-o benzinărie. Autovehiculul său a rămas fără baterie, iar șoferul și-a chemat în ajutor un alt coleg. Omul s-a apucat să repare repare defecțiunea, dar a uitat să și asigure mașina, care a pornit singură, către celălalt camion. Șoferul a fost prins și strivit între cele două vehicule.

VOX "- Mașina era în mers, fără șofer. - Pornită? - Da, a urcat cineva și a oprit motorul."

NICOLAE SICINSCHI, medic, S.J.A. Tulcea "Motorul încă funcționa, mașina a plecat, din nefericire a lovit alte trei autoturisme. Se pare ca omul a încercat să oprească autoutilitara, traumatism prin strivire."

Camionul a ajuns în stradă, unde a lovit două mașini oprite la semafor. Oamenii care care așteptau într-o stație de autobuz au scăpat ca prin urechile acului.

VOX "Sigur ar fi ajuns, ne-a lovit pe noi două, mai este acolo o mașină, pe mine și ar fi traversat sigur în stația de autobuz. Dacă ajungea în stație, erau oameni aici, cred ca-i făcea praf."

ILIE MARIN, reprezentant, Poliția Rutieră Tulcea "S-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea unei persoane. Cauza accidentului pare a fi o mașină lăsată nesupravegheată"

Șoferul care nu și-a asigurat camionul s-a ales cu dosar penal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2