Date companie
 
 
 
 

Un șofer fără permis a fugit de două ori de polițiști, pe drumul care leaga Pitești de Câmpulung Muscel

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arme, urmarire
 

Focuri de armă și urmărire ca-n filme pe drumul care leagă orașul Pitești de Câmpulung Muscel! Un șofer în stare de ebrietate și fără permis de conducere a fost oprit la un filtru, însă a demarat în trombă de lângă polițiști. Agenții s-au urcat în mașini și au plecat în urmărirea lui. Șoferul a oprit mașina abia după ce s-a tras și un foc de armă. El însă nu s-a predat, ci a luat-o la fugă, pe jos, pe câmp.

AMBIANȚĂ (mașina Jandarmerie cu sirenă)

Bărbatul a fost oprit la un control de rutină, în apropiere de Câmpulung Muscel. Când polițiștii i-au cerut actele, șoferul care știa că nu are permis de conducere a apăsat pedala de accelerație la maximum și a fugit.

AMBIANȚĂ (prieten fugar): "A băut. Și de ce n-a oprit? -Pentru că i-a fost frică!"

VIOREL BUZESCU, șeful Poliției Câmpulung: "Acesta initial a oprit după care a demarat în trombă (...) încercând să-l oprească s-a efectuat foc de avertisment în plan vertical!"

După o urmărire de 5 kilometri, șoferul părea că se dă bătut. A oprit mașina, iar când agenții erau la un pas să-l prindă, bărbatul a luat-o din nou la fugă. A sărit gardurile unor grădini și s-a făcut nevăzut pe câmp, împreună cu pasagerul care-l însoțea.

AMBIANȚĂ (doar audio): "Mi-am lăsat și copiii singuri acasă. Săracii. Păi am auzit ca e aici politia, m-am speriat de m-au luat toți panicile!"

Bărbatul a fost prins de polițiști, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și refuz de a opri la semnalele polițiștilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2