Date companie
 
 
 
 

Un șofer imprudent și-a băgat în spital întreaga familie: soția, fetița de 5 ani și bebelușul de câteva luni!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, sofer, spital, mehedinti, dosar, fetita, mama, familie, interzis, bebelus, vatamare, corporala, sens
 

Un șofer imprudent din Mehedinți și-a băgat familia în spital! Soția lui și copiii, o fetiță în vârstă de 5 ani și un bebeluș de câteva luni, au fost grav răniți în accidentul produs pe o stradă cu sens unic, unde mașina în care se aflau a fost lovită de un autovehicul care circula regulamentar. În urma coliziunii, autoturismul în care se afla întreaga familie a fost proiectat într-un gard de beton.

VOX ”- Știm că este strada interzisă. Nu avea voie să vină. Aici, întotdeauna nu se respectă! - Sunt copii răniți? - Sunt doi copii și o doamnă.”

VOX ”Eu veneam din partea asta, dinspre în sus, și dânsul din partea asta. M-am trezit cu el în față! Să pun frână, nimic!”

VOX ”Se pare că unul dintre autoturisme nu a respectat indicatorul de a pătrunde pe un sector de drum interzis.”

Medicii de pe ambulanță au găsit fetița și mama inconștiente. Din cauza impactului violent, bebelașul, rănit și el grav a fost aruncat la distanță de mașină.

VOX ”Erau pasagere pe bancheta din spate și sugarul îl ținea mama. Atât mama, cât și fetița, erau inconștiente. Sugarul cred că a scăpat din mâna lor și s-a rostogolit din mașină.”

Șoferul vinovat a rămas fără permis de conducere și pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2