Date companie
 
 
 
 

Un șofer nervos a aruncat un termos în altă mașină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, sicanare
 

Șicanare în trafic, la Onești, în județul Bacău! Un șofer care circula regulamentar s-a trezit cu un termos în geam. Cel care a aruncat termosul a fost un alt șofer. Cei doi conducători auto au avut o dispută de la o așa-zisă depășire mai rapidă. Unul dintre șoferi a încercat să îi taie calea celuilalt, pentru că s-a simțit deranjat că l-a depășit prea repede. Când a trecut prin celeilalte mașini, a aruncat cu termosul în geam.

AMBIANȚĂ 

„Îmi pare rău de cunoștință ”individule” și cred că ai avut ”buna” intenție să bem o cafea… nu să arunci cu termosul în mașina mea.. oricum iți doresc multe zile de suspendare de permis pentru că plângerea a fost depusă la biroul de circulație al Ppoliției Onești fiind anunțată șicanarea in trafic la 112. Nu m-am coborât din mașină pentru că eram cu 2 copii minori și nu mă caracterizează golăniile in trafic”, a afirmat, potrivit bacau.net, șoferul care s-a trezit cu termosul direct în geam.

Omul a mers și la Poliție, unde a prezentat imaginile video și a depus plângere penală. Contactați de către redacția Național TV, polițiștii din Onești au afirmat că bărbatul va fi sancționat contravențional, cu o amendă, pentru fapta sa. Specialiștii recomandă șoferilor să aibă o conduită bună la volan.

prin telefon: MARIUS LEONTE, expert auto
"Din păcate vedem cât mai multe accidente care duc la pierderi de vieți omenești, șicanări în trafic, injurii și scandaluri. Nerespectarea conduitei la volan, a semnelor de circulație și a bunului simț duce implicit la creșterea ambuteiajelor, a accidentelor sau a stresului acumulat în trafic. (....) Recomand tuturor participanților la trafic a trata fiecare problemă cu mult calm și cei ce încalcă legea să fie pedepsiți conform legislației rutiere care deși există este pusă foarte greu în practică."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2