Date companie
 
 
 
 

Un spărgător de case, împușcat de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, impuscat, politisti, case, apartament, hot, recidivist, spargator
 

Hoț împușcat de polițiști! Individul a fost prins chiar în apartamentul pe care intenționa să-l jefuiască. În momentul în care a fost surprins, bărbatul, un recidivist proaspăt eliberat din penitenciar, i-a atacat pe polițiști. Unul dintre oamenii legii a avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie a fost cea care a sesizat că are loc un jaf în apartamentul cu pricina.

VOX "Am văzut persoana cum cobora și a intrat în apartament, am văzut un bărbat, am sunat proprietara să văd dacă trebuie să vină cineva și m-am gândit că este hoț."

Curajul acestei femei îl va trimite înapoi după gratii pe spărgătorul de case.

VOX "Când am văzut că poliția nu poate să intre, aveam și cheile eu, le-am dat cheile la polițiști nu puteau să intre. Se blocase pe interior."

În încercarea de a scăpa, hoțul a pulverizat spray lacrimogen spre polițiști și a vrut să-i lovească, după care a rupt-o la fugă.

VOX "Polițiștii au plecat în urmărirea lui, l-au somat și au executat foc în zona inferioară."

VOX "A dat cu spray, l-au alergat, l-au împușcat în picior."

După aproape un kilometru, bărbatul de 37 de ani a fost imobilizat. După ce a fost prins, a primit asistență medicală, dar nu a scăpat de celulă. El este cercetat penal pentru ultraj și tâlharie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2