Date companie
 
 
 
 

Un sportiv de 17 ani a fost înjunghiat, la Timișoara.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : operatie, omor, spital, timisoara, medici, cercetat, agresor, plamani, injunghiat, tentativa, sportiv
 

Înjunghiat ziua în amiaza mare, la Timișoara! Un sportiv în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat în piept, chiar după ce a plecat de la școală, în timp ce mergea pe stradă, cu alți colegi. Potrivit victimei, atgresorul este un coleg de liceu, care era însoțit de alți băieți, și atacul s-a produs din senin, fără nicio provocare. Sportivul a reușit să fugă de agresor, dar s-a prăbușit în stradă, puțin mai încolo de locul atacului. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Trecătorii care l-au văzut prăbușit la pământ au chemat salvarea și băiatul a fost transportat la spital. Acolo, medicii au constatat că avea plămânul perforat, așa că l-au operat de urgență.

VOX "Din senin, au venit și ne-au luat la bătaie, ba pe ei, ba pe mine. Nu am apucat să fac nimic, că mi-au dat direct cu cuțitul în umăr și cu pumnul în față. Am încercat să mă apăr, dar n-am putut."

VOX "Am auzit că erau boxeri. Aici l-au înjunghiat, la flori, și, aici, că a căzut jos. Aici, la florile astea."

ADELA BLAGNICEANU, medic "Starea băiatului era stabilă. Acum este în sala de operație, pentru a i se pune un tub, și a rămas internat pe secția de chirurgie toracică."

Atacatorul, în vârsta de 19 ani, a fost prins de polițiști la scurt timp după comiterea faptei. Acum, este cercetat pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2