Date companie
 
 
 
 

Un tânãr a fost împușcat în cap și în piept, chiar în centrul Bucureștiului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, focuri, bucuresti, impuscat, tanar, Floreasca, arma, atacatori, anchetatori, gloante
 

Reglare de conturi, cu focuri de armă, luni-searã, în Capitalã! Un tânăr a fost împușcat în cap și în piept, în plinã stradã, chiar în centrul Bucureștiului. Atacatorii au tras câteva gloanțe dintr-un autoturism, dupã care au fugit. Bărbatul a primit ajutor după ce martorii au sunat la 112.

VOX "Am auzit impuscaturi, atat, si a dat cineva telefon si am vorbit cu baiatul impuscat si a zis "cu ce am gresit"! Era gaurit in burta, mi-a aratat ca e gaurit in burta. Era si o politista. Mi-a zis sa-l incurajam. L-a luat cu frisoane și a dat drumul la masina, sa-l incalzeasca. Și atata tot! "

Rănitul a fost internat de urgențã la Spitalul Floreasca, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Potrivit anchetatorilor, în total, asupra tânărului au fost trase șapte gloanțe.

prin telefon: BOGDAN OPRIȚA, purtãtor de cuvânt, S.M.U.R.D. București "Pacientul in cauza are mai multe plãgi împușcate la nivelul membrelor inferioare, superioare și exista si niste plãgi la nivelul pielii capului."

Martorii spun cã bãrbatul a ieșit din bloc și s-a urcat într-un autoturism,moment în care, dintr-o altã mașinã, parcatã în imediata apropiere, au fost trase asupa sa mai multe focuri de armã. La locul atacului, lângã un copac, polițiștii au gãsit douã pistoale învelite într-un prosop.

BOGDAN STAIC, procuror "Se fac cercetari cu privire la toate circumstantele in care s- a produs incidentul. Am gasit doua arme la fata locului. Urmeaza ca acestea sa fie supuse unor expertize, care vor stabili datele tehnice pe care le prezinta aceste arme."

Anchetatorii caută să stabilească identitatea atacatorilor și toate detaliile privind comiterea agresiunii armate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2