Date companie
 
 
 
 

Un tânãr de 20 de ani s-a aruncat în Lacul Morii, după ce a pierdut banii la jocurile de noroc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, bani, sinucidere, tanar, jocuri, lacul, morii, tentativa, noroc, salvatori
 

Tentativă de sinucidere, în București! Dupã ce a pierdut toți banii la jocurile de noroc, un tînăr bucureștean, în vârstă de 20 de ani, s-a aruncat în Lacul Morii. Potrivit martorilor, bărbatul ar fi preferat apa rece a lacului, de frica nevestei. Salvatorii au intervenit, însă, la timp și l-au scos în viață la mal. Tînărul disperat a fost transportat în stare gravă, la spital. Pânã la sosirea scafandrilor din cadrul Detașamentului Special de Salvatori din cadrul I.S.U. București, tânãrului i-au sãrit în ajutor niște paznici de la o clãdire din apropiere. Oamenii i-au aruncat un colac de salvare, care l-a ținut la suprafațã.

VOX "Treceam pe langa lac pe aici si mi s-a parut ca il vad ca sare in apa si dupa aceea a incercat sa strige dupa ajutor, a strigat foarte, foarte tare. Mi-a zis sa sun la ambulanta, deci era consient."

MARIAN MITREA, plt.aj., I.S.U. București "La sosirea noastra, persoana a fost scoasa de catre martorii aflati in zona. Persoana se afla in soc hipotermic. I se acorda primul ajutor de catre medicii de la S.M.U.R.D."

Polițiștii au deschis o anchetã în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care a ajuns tânărul în Lacul Morii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2