Date companie
 
 
 
 

Un tânãr din judetul Braila, care a violat o adolescenta în Franța, a fost prins acasa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prins, franta, roman, tanar, adolescenta, anchetatori, Braila, viol, francezi
 

Un roman in varsta de 21 de ani, care a violat o adolescenta in varsta de 15 ani, în Franța, a fost prins la el acasa, in judetul Braila. Potrivit anchetatorilor francezi, care au descins la Braila, violul a fost comis în urmă cu șase luni. Violatorul a fugit în România imediat după comiterea faptei.

MARCEL DRĂGAN, comisar sef de politie, sef S.I.C. Braila "În baza unei comisii rogatorii internaționale, la solicitarea autoritãților franceze, autorul a fost depistat la domiciliu și reținut în baza unui mandat european de arestare."

Arestatul a fost dus la Curtea de Apel Galați pentru confirmarea mandatului emis de autoritãțile franceze.

GHEORGHE VELEA, purtător de cuvânt, Parchetul Brăila "S-a fãcut o percheziție domiciliarã la sediul suspectului. In continuare, am recoltat probe biologice pentru stabilirea unui profil ADN. Au fost audiați martori și suspecți."

Violatorul va fi extrãdat în Franța, unde riscã 15 ani de închisoare pentru abuz sexual asupra unui minor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2