Date companie
 
 
 
 

Un tânãr și-a cerut iubita în căsătorie, pe scena teatrului "Alexandru Davila" din Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pitesti, teatru, george, cerere, casatorie, alina
 

Plouă cu cereri inedite în căsătorie! După modelul cererii în căsătorie din cinematograful craiovean, un tânăr din Pitești a decis să-și ceară iubita de soție, la teatru! După încheierea spectacolului cu piesa "O mireasă de împrumut", nici nu se stinseseră bine aplauzele spectatorilor, când George, un tânăr piteștean îndrăgostit, a urcat pe scena Teatrului "Alexandru Davila", de unde i-a spus alesei sale, Alina, că vrea să fie lângă ea toată viața. Emoționatã, Alina i-a spus "da" fără să stea pe gânduri.

AMBIANȚĂ "Fiindcã te iubesc enorm, vreau să-ți petreci tot restul vieții alãturi de mine. Nu mă văd fãrã tine!"

AMBIANȚĂ "Și eu te iubesc! Și, da!"

ALINA GEANTĂ, viitoarea mireasă "- O mare surprizã. Nu pot sã cred. Nu mã așteptam! - Nu ți s-a pãrut nimic suspect, nu? - Nu, deloc!"

GEORGE RADU, viitorul mire "- Cum ți-a venit ideea să faci o astfel de cerere? - Acum ceva timp a vrut sã vină la o piesã de teatru și eu am refuzat. - S-a supãrat? - Da! Și am zis cã o să fie o idee foarte bunã."

Originala cerere în căsătorie a fost pusă la cale de viitorul mire, împreună cu actorii Teatrului "Alexandru Davila". De altfel, unul dintre actori va fi nașul cuplului.

CĂTĂLIN MIREA, actor "Cred cã este inedit în Pitești, chiar ne-a bucurat foarte mult propunerea tânãrului. Sã fie sănătoși și bucuroși și le urez casă de piatrã cu tot sufletul."

Tinerii au câte 25 de ani, fiecare, și se vor căsători în 2014.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Finalizarea secțiunii Boița - Cornetu din autostrada Sibiu - Pitești, abia peste șapte ani ( 17 Februarie 2021 )

  Greu cu lucrările de infrastructură rutieră, în România! Anunțul aparent optimist al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, privind un proiect de mare interes, ascunde o capcană a timpului.

 • Cererea de extrădare a lui Cristian Rizea, trimisă la Chișinău ( 5 Noiembrie 2020 )

  Ministerul Justiției din România a formulat, miercuri, cererea de extrădare din Republica Moldova a fostului parlamentar Cristian Rizea, în vederea executării unei pedepse de 4 ani și opt luni de închisoare.

 • Lucian Bode: ”2020, anul autostrăzii Sibiu-Pitești!” ( 15 Mai 2020 )

  În prima zi a stării de alertă, membrii Guvernului, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au ieșit pe teren. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan și premierul Ludovic Orban au vizitat...

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2