Date companie
 
 
 
 

Un tânăr a murit carbonizat și alți trei au fost grav răniți, într-un accident produs la Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, masina, incendiu, viteza, tanar, sibiu, carbonizat
 

Accident grav, în județul Sibiu! Un tânãr de 19 ani a murit carbonizat în propria mașinã, iar alți trei au fost grav răniți. Tinerii veneau de la o petrecere din Sibiu și, la un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit de un copac, pe care l-a rupt. A ricoșat, apoi într-un cap de pod, dupã care a aterizat pe câmp și a luat foc. Localnicii au auzit o bubuiturã puternicã și au iesit din case, ca sã vadã ce s-a întâmplat. Tot ei i-au scos pe cei trei răniți din flăcări.

VOX "Când am venit, ei erau scoși, aici, trei inși și mașina ardea în flãcãri. N-a avut nicio șansã sã se mai salveze."

VOX "Pânã acum, nu a fost așa ceva aici. Nu s-a întâmplat așa ceva, sã ardã de viu."

Pentru conducătorul auto, sătenii n-au mai putut face nimic, din cauză că trupul său era încarcerat. Incendiul care cuprinsese mașina a fost stins de pompieri.

MARIUS DRAGOMAN, I.S.U. Sibiu, reprezentant, I.S.U. Sibiu "La locul intervenției ne-am deplasat cu trei autospeciale S.M.U.R.D. și o autospecialã de intervenție cu apã și spumã. Am gãsit patru victime. Trei au fost transportate la U.P.U. Sibiu. O victimã a fost decedatã și încarceratã în autoturism."

Bãiatul care este rãnit cel mai grav are doar 17 ani și medicii sunt rezervați în privința sa șanselor sale de supraviețuire. Ceilalți doi pasageri, unul în vârstă de 27, iar celălalt de 30 de ani, au luxații și fracturi.

ALEXANDRU BACIU, inspector, Poliția Rutieră Sibiu "Autoturismul s-a rãsturnat în afara pãrții carosabile pe fondul neadaptãrii vitezei."

Anchetatorii caută să stabilească, acum, împrejurările în care s-a produs accidentul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2