Date companie
 
 
 
 

Un tânăr a murit, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin studențesc din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Martie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, sinucidere, politisti, camin, tanar, negociatori, studentesc
 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a aruncat în gol, de pe acoperișul căminului studențesc în care locuia, în București. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a putut fi salvat.

prin telefon: CIPRIAN ROMĂNESCU, purtător de cuvânt, D.G.P.M.B. „Astăzi, la ora 10:23, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o clădire din Sectorul 3 al municipiului București se află un tânăr. La fața locului, în mai puțin de 5 minute, a sosit primul echipaj de poliție și, ulterior, au venit și alți polițiști, împreună cu o echipă de negociatori. Numărul total de forțe la fața locului a fost de 30 de polițiști, împreună cu 7 negociatori. Negociatorii au încercat să discute, să dialogheze cu tânărul, să-l convingă să nu recurgă la un gest extrem, însă, acesta nu a dorit să comunice foarte mult cu polițiștii. ”

Trei ore au încercat negociatorii să îl convingă pe tânăr să renunțe la intenția de a sări. Potrivit reprezentanților I.S.U. București, nu au putut fi amplasate pernele pneumatice din cauza gardurilor și copacilor din jurul blocului.

IRINA CODREANU, reporter „Șapte negociatori au fost aduși la fața locului, dar, din păcate, niciunul nu a reușit să-l determine să se răzgândească. Polițiștii chiar au insistat ca oamenii adunați la fața locului să stea la distanță, pentru a nu îngreuna negocierilor cu tânărul aflat pe clădire. Acesta nu avea, însă, nicio revendicare. La fața locului a fost adusă și fosta iubită a sinucigașului, în speranța că l-ar putea convinge să renunțe la gestul extrem.”

Tânărul era cunoscut drept consumator de droguri. Nu se știe, însă, dacă se afla sub influența substanțelor interzise sau în stare de sevraj în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor. Nu se știe, deocamdată, nici ce anume l-a determinat să renunțe la viață.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2