Date companie
 
 
 
 

Un tânăr a murit intoxicat cu gaze, într-o fântână

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, ancheta, barbati, suceava, mort, tanar, fantana, udesti
 

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 22 de ani din localitatea Udești, județul Suceava, care s-a apucat să curețe fântâna unui vecin! Alți doi bărbați, care au încercat să-l salveze, au ajuns în stare gravă la spital. Medicii spun că s-au intoxicat cu gazele din fântână. Tânărul care a murit intrase primul în fântână, iar ceilalți doi supravegheau de la suprafață. La un moment dat, aceștia nu au mai auzit nicio mișcare în fântână, și unul dintre ei a coborât, ca să vadă ce se întâmplă. Cum nici acesta nu a mai dat niciun semn de viață, în fântână a coborât și al treilea bărbat. Nici acesta nu a mai dat niciun semn de viață și în fântână a mai coborât un om, însă a reușit să-l scoată doar una dintre victime.

VOX ”S-a băgat unul dupa altul. Primul a leșinat, al doilea s-a băgat fără sfoară să-l lege, eu m-am băgat singurul cu sfoară, că, dacă nu, rămâneam și eu acolo.”

VOX ”Probabil, nu a fost aer și au căzut toți, unul după altul. S-au băgat să se scoată unul pe altul, și au rămas toți.”

La fața locului au sosit, în scurt, timp, pompierii și medicii de la Salvare. Din păcate, primul bărbat nu a mai putut fi salvat. Ceilalți doi au fost transportați la Spitalul Județean Suceava, pentru îngrijiri medicale.

LOREDANA ȘTIRBU, medic, U.P.U. Spitalul Județean Suceava ”Primul dintre cei trei tineri are o stare de agitație, ușor confuz. Al doilea la fel, probabil encefalopatie, probabil intoxicație cu un gaz necunoscut. Al treilea a fost adus decedat, după o oră de resuscitare.

Trupul tânărului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se stabili cauza decesului. Procurorii din cadrul Parchetului Suceava au demarat o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2