Date companie
 
 
 
 

Un tânăr băut și fără permis a intrat cu mașina în stâlp

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, beat
 

Un șofer băut a fost la un pas să-și omoare prietenii. Tânărul de 26 de ani a intrat violent cu mașina într-un stâlp. Acesta avea permisul suspendat, după ce, cu numai câteva zile în urmă, a mai provocat un accident. 

AMBIANȚĂ bețivul în mașina: "N-ai fost atent? Ce s-a întâmplat? Ba! Șefu, șefu, ai băut ceva? Plecați mă de aici. (...) Ai consumat băuturi alcoolice? Nu, normal că nu." 

Tânărul a băut până târziu cu prietenii, apoi s-au urcat toți în mașină. Nu au mers mult, pentru că șoferul nu a mai putut controla autoturismul și a intrat într-un stâlp. Doar o minune a facut ca nimeni să nu fie rănit. 

AMBIANȚĂ: "Ce e a aia acolo? E sticla de vin. Miroase a vin de mori." 

AMBIANȚĂ agent poliția locală: "Au fost mai mulți în mașină, pe el l-am găsit, de abia se ținea. (...) Și el ce v-a zis? Nu putea să lege două cuvinete, daramite... că a băut. (...) Bine că nu s-a întâmplat (...) să intre în gard la oameni. Sunt cutiiile de gaze, n-au fost alți participanți în trafic ca să iasă cu alte victime și alte nenorociri." 

Tânărul este cercetat pentru că s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis. În urma analizelor se va afla și dacă a combinat alcoolul cu substanțe halucinogene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2