Date companie
 
 
 
 

Un tânăr beat și fără permis a furat o mașină și a făcut accident

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : permis, masina, baut, retinut, arest, scoala, preventiv, pagube, targu, soferi, sediul, tanar, jiu
 

Raliu pe străzile din Târgu Jiu, încheiat în clădirea unei școli de șoferi! După o noapte petrecută în club, un tânăr de 19 ani, a furat o mașină și a pornit într-o cursă nebună pe străzile orașului. Băut și fără permis, băiatul a scăpat autoturismul de sub control și a intrat cu toată viteza în sediul școlii de șoferi. Proprietarul școlii de șoferi așteaptă acum să fie despăgubit.

VOX ”- Paguba cine o suportă? - Păi, presupun că individul în cauză.”

Proprietarul mașinii spune că obișnuia să lase o cheie în torpedoul autoturismului.

VOX  ”- A fost furată? - Da. - De unde v-a fost luată? - Din fața blocului. - Era încuiată? - Da, normal că era încuiată. - Cum a șterpelit-o? - Dacă a furat-o, el știe cum a șterpelit-o.”

LUCIAN STROE, purtător de cuvânt, I.P.J. Gorj ”Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Bălești, ar fi sustras un autovehicul de pe raza municipiului Târgu Jiu și ar fi fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale. Acesta nu deține permis de conducere, iar, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.78 mg/litru alcool pur în aerul expirat.”

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Pe lângă răspunderea penală, el va suporta din propriul buzunar pagubele produse.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2