Date companie
 
 
 
 

Un tânăr care a încercat să violeze cinci femei, arestat la Buzău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agresiune, buzau, victima, tanar, fata, viol, sexuala
 

Un tânăr de 19 ani a fost reținut după ce în ultima perioadă a încercat să violeze cinci fete, la Buzău. Ultima victimă a fost atacată în miezul zilei, chiar în blocul în care aceasta locuiește.

VOX "Am ajuns la lift și, în acel moment, a venit și m-a prins cu brațele strâns, a început să mă pipăie și să încerce să mă dezbrace. Mi-a pus mâna la gura, m-a strâns, m-a bruscat foarte tare. A continuat să încerce să îmi dea pantalonii jos. Am țipat în continuare."

Țipetele disperate ale fetei au fost auzite de vecini, care au ieșit să vadă ce se întâmplă. În acel moment, agresorul s-a facut nevăzut. Tânăra de 24 de ani a fugit plângând în casă și le-a povestit părinților prin ce a trecut.

VOX "Am văzut că cineva mergea în spatele ei, dar nu m-am gândit că poate să fie cineva care o urmărește."

Agresorul a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din zonă și a descrierii făcute de fată.

FLORINA CRUCIANU, purtător de cuvânt, I.P.J. Buzău "S-a reușit identificarea principalului suspect. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din Buzău."

Tânărul nu este la prima agresiune de acest fel.

VOX "Eu am aflat că el este la a patra abatere de genul acesta. Stau și mă gândesc că, dacă era prins de la prima abatere, poate celelalte nu se mai întâmplau. Fata mea e traumatizată acum! Îi e frică să mai meargă pe stradă."

Tânărul este urmărit penal pentru agresiune sexuală. Dacă se va stabili că suferă de tulburări psihice, elevul ar putea fi internat într-un centru pentru tratament de specialitate. În caz contrar, el ar putea ajunge la închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2