Date companie
 
 
 
 

Un tânăr de 19 ani și-a măcelărit tatăl și bunicul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, tanar, crima, tatal, expertiza, psihiatrica, dubla, pufesti, bunicul, lopata
 

Dublă crimă de un sadism ieșit din comun, în județul Vrancea! Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a ucis tatăl și bunicul într-o criză de furie. Băiatul suferă de depresie severă după mai multe șocuri emoționale pe care le-a avut în ultimii ani. Dubla crimă a fost comisă chiar în curtea casei bunicului din comuna Pufești. Martor la carnagiu a fost un medic veterinar care îngrijea un animal. Omul povestește cu groază cum l-a văzut pe ucigaș repezindu-se cu lopata asupra bunicului său și, apoi, asupra tatălui.

VOX "Nu a mai mișcat! L-a dat peste cap! Tatăl său a sărit să-l oprească. Bă, nu da! Nici n-a ajuns bine lângă el, că i-a șters și lui ta-su o lopată, și a căzut pe spate ca trăsnit, și a început să dea în el."

Medicul a reușit să fugă din calea ucigașului dezlănțuit. El a reușit să sune la 112 și a cerut ajutor. S-a întors cu polițiștii, dar, când au ajuns la fața locului, cu toții au rămas înmărmuriți. Deși cei doi bărbați erau deja morți, tânărul îi lovea în continuare cu lopata.

VOX "M-am dus la vreo 50 de metri. Până am găsit să dau telefon, el tot a dat."

VOX "A dat cu lopata până s-a rupt coada la lopată, a dat tare. Uncheșul nu a mai vorbit, nu a mai putut vorbi că i-a dat în cap. Lui Ilie, săracul, cică i-a dat! Lui ta-su i-a dat așa!"

În 2011, tânărul a suferit un șoc emoțional când și-a pierdut mama, iar anul trecut a avut o nouă traumă psihică, după ce a picat examenul de bacalaureat. Apropiații spun că urma un tratament. El se mai certa cu tatăl său, dar niciodată nu a fost violent. După ce au ajuns la locul dublei crime, oamenii legii l-au încătușat și l-au ridicat pe băiat.

VOX "- A recunoscut? V-a spus vreun motiv pentru care a recurs la acest gest? - Datorită stării de șoc în care se afla, nu am putut stabili o legătura să comunicăm cu el."

Tânărul va fi supus unei expertize psihiatrice, în urma căreia medicii trebuie să decidă dacă a avut discernământ atunci când și-a măcelarit tatăl și bunicul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2