Date companie
 
 
 
 

Un tânăr de 20 de ani a căzut într-o groapă nesemnalizată și a murit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buzau, dosar, moarte, mort, tanar, sarat, firma, groapa, nesemnalizata, rupt, gat, lucrare, suspecta, glodeanu
 

Sfârșit tragic în cazul unui tânăr din localitatea Glodeanu Sărat, județul Buzău! Băiatul în vârstă de 20 de ani a fost găsit fără suflare într-o groapă nesemnalizată. Fiind întuneric, băiatul s-a împiedicat în timp ce vorbea la telefon și a căzut în groapă. Tânărul și-a rupt gâtul și a murit pe loc.

AMBIANȚĂ "Papucii i-au găsit acolo. A fugit pe acolo și pe aici a venit. Când să se sprijine, unde să se mai sprijine, era întuneric. A venit cu mâinile în jos, i s-a rupt gâtul și a venit pe spate."
 
VOX "Am ieșit afară că am auzit țipând. Băiatul era căzut aici în groapă, era căzut acolo de aseară. L-am văzut mort, a venit maică-sa și a țipat, a ieșit omul ăsta care stă aici și n-a avut ce să-i facă."

Tânărul vorbea la telefon în momentul accidentului, iar prietenul său a auzit totul.

AMBIANȚĂ "Când a vrut să întrebe un băiat dacă mai vine pe aici, s-a auzit odată poc, o căzătură, cum a căzut el s-a întrerupt convorbirea și am încercat să-l sunăm iar și n-a mai mers."

Groapa în care a pierit tânărul a fost făcută de o firmă care execută o lucrare de introducere a rețelei de apă.

CORINA CAZACU, secretar, Primăria Glodeanu Sărat, jud. Buzău "Trebuia să asigure împrejmuirea lucrării, ceea ce au și făcut, din ce spun ei, numai că, în mod repetat, copiii luau această bandă."

Trupul tânărului a fost dus la serviciul de medicină legală din Buzău. Anchetatorii au deschis în acest caz dosar penal de moarte suspectă, dar, în funcție de probele pe care le vor strânge, este posibil să schimbe încadrarea juridică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2