Date companie
 
 
 
 

Un tânăr din Botoșani s-a spânzurat, după ce și-a pierdut banii la jocuri de noroc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : adio, bani, ancheta, spanzurat, tanar, jocuri, botosani, noroc, bilet, engleza
 

Pasiunea pentru jocurile de noroc i-a adus moartea! Este cazul unui tânăr din Botoșani, care și-a pus capăt zilelor, după ce a pierdut toți banii la jocurile la aparate. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit spânzurat, într-o pădure de la marginea Iașilor, de către un bărbat care culegea plante medicinale.

VOX "Am simțit miros de putrefacție, m-am uitat în jur. Când am ajuns în zona asta, am observat corpul, am sunat la poliție și au venit oamenii."

TUDOR COSMIN, reprezentant, I.S.U Iași "- Detașamentul a fost solicitat pentru degajarea unei persoane spânzurate în pădure, la Veneția. S-a intervenit cu mijloace din dotare și persoana a fost coborâtă. - A fost o intervenție grea? - Da. - Cam cât a durat? - 30 - 40 de minute."

Criminaliștii au început o anchetă.

ANCA VÂJIAC, purtător de cuvânt, I.J.P. Iași "A fost dispusă efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului, urmând a se dispune măsuri în consecință."

Tânărul de 28 de ani a lăsat un bilet de adio, în care a scris, în limba engleză, că este un ratat si că acesta este drumul pe care l-a ales.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2