Date companie
 
 
 
 

Un tânăr din Brăila, prins în timp ce vindea etnobotanice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, jandarmi, etnobotanice, dealer, anchetatori, Braila, client
 

Trafic de etnobotanice, ziua în amiaza mare, în plină stradă! Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Brăila, a fost prins de jandarmi, în timp ce vindea substanțe halucinogene, unui bărbat. Dealerul și clientul său au fost surprinși pe faleza din Brăila, într-o mașină de lux, exact când făceau tranzacția. Jandarmii au găsit în mașină 16 pliculețe de etnobotanice, dar și peste 2.100 de lei, bani care proveneau din vânzarea substanțelor halucinogene.

AMBIANȚÃ "- Sunt banii mei. – Banii de pe produse, da? Câte ai avut de ai vândut? – N-am avut, șefu', astea sunt toate!"

SORIN NEFTODE, purtător de cuvânt, Jandarmaria Brăila "Echipajul de Jandarmerie a depistat, asupra bãrbatului de 24 de ani, 16 pliculețe ce conțin o substanțã vegetalã în stare mãrunțitã, precum și suma de 2.168 de lei, care au fost ridicate în vederea efectuãrii cercetãrilor."

Potrivit anchetatorilor, dealerul comercializa etnobotanice de mai bine de un an. El a fost identificat de către client drept sursă constantă de aprovizionare.

AMBIANȚÃ "- De unde sunt prafurile astea? - Le-am cumpãrat. – De unde le-ai cumpãrat? – De la un bãiat. – De când îl cunoști pe bãiatul ãsta? – De un an. - Astea cu cât le vindeai? – Dar nu le vindeam! Le-am luat pentru mine.”

Suspectul de trafic cu etnobotanice s-a ales cu dosar penal. El este cercetat în libertate, pentru deținere și distribuire de substanțe interzise. Dacã va fi gãsit vinovat, bărbatul riscã pânã la 15 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2