Date companie
 
 
 
 

Un tânăr din Călărași și-a ucis tatăl și bunica, după care le-a dat foc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, ancheta, calarasi, politisti, tanar, foc, crima, tatal, bunica, calificat
 

Caz terifiant, în Călărași! Un tânăr, de 20 de ani, și-a ucis tatăl și bunica, după care le-a dat foc și a fugit pe câmp. Oamenii legii au reușit, însă, în scurt timp, să dea de urma lui.

AMBIANȚĂ "Mă, nenorocitule, de ce ai omorât pe mă-ta mare și pe tac-tu, mă, nenorocitule?"

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a sosit acasă băut și s-a luat la ceartă cu tatăl său. L-a înjunghiat, apoi și-a ucis bunica și a incendiat cadavrele.

VOX "A spus: "Nea Bebe, am făcut-o!". Plin de sânge, până aici, și bărbatu-miu zice: "- Ce-ai făcut, mă, nenorocitule? Poate mai e vii. - Nu, e morți" În timpu` ăla, el a fugit, a dispărut. Am chemat poliția, dacă am văzut foc, aicișa."

Tânărul a fugit pe câmp, însă a fost prins la scurt timp de localnici.

VOX "El mergea și avea glugă în cap și tocmai vroia să bage mâna să scoată ceva și m-am gândit că are cuțit la el și i-am zis: "Scoate mâinile din buzunar, că te mănânc!" și l-am luat și am băgat mâna în el și l-am băgat în mașină și, de acolo, l-am dus la poliție."

VOX "Întrucât presupusul făptuitor nu a fost găsit la fața locului și a fugit, a fost căutat și a fost prins în urmă cu puțin timp. Luarea măsurii de arestare preventivă."

Despre suspect, oamenii spun că are o fire violentă. În trecut, a fost acuzat de tentativă de tâlhărie și are antecedente penale.

VOX "Mereu, certuri, scandaluri. Zi de zi, era certuri și scandaluri."

Tânărul a fost arestat preventiv și este cercetat pentru dublă crimă. El riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2