Date companie
 
 
 
 

Un tânăr din județul Iași a fost împușcat în ochi de prietenul căruia îi zugrăvea casa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tanar, arma
 

Un tânăr din județul Iași a ajuns în comă la spital, după ce a fost împușcat din greșeală de prietenul său. Tânărul se afla acasă la acesta, să-l ajute la zugrăvit. Bărbatul a vrut să-i arăte noua sa achiziție, o armă cu aer comprimat. În timp ce o testa, arma s-a descărcat accidental, iar prietenul său a fost rănit la ochi.

VOX, vecin " S-a urcat băiatul pe schelă și el era în pod și când a scos pușca l-a împuscat. Dar ce făcea cu arma? O proba."

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, este în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii care l-au operat sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

VOX, vecin  "Ăsta cică împușca niște porumbei prin pod și pe schelă l-a împușcat în ochi și a ajuns la dispensar a sunat Smurd-ul și l-a luat."

Bărbatul care a tras cu arma a fost dus la audieri, iar oamenii legii au stabilit că acesta nu deținea permis pentru arma folosită.

AMBIANȚĂ "După ce trăgeai?

ANCA VIJIAC, purtător de cuvânt, I.P.J. Iași: "Persoana care a folosit respectiva armă neletală a fost identificată la scurt timp de polițiști, iar în prezent este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor neletale. "

Polițiștii au deschis un dosar penal și, acum, bărbatul este cercetat pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor și vătămare corporală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2