Date companie
 
 
 
 

Un tanar din Petrosani a fost batut crunt de fiul unui politist

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, batut, politist, petrosani, tanar, bata, fiul, prietenii, baseball
 

Un tânãr in varsta de 18 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost bãtut de fiul unui politist din Petrosani si de prietenii acestuia. Atacatorii l-au lovit pe baiat cu cu bâta de baseball.

VOX "Era sã dea cu masina peste noi. Prietenii mei au spus- ce faci bã, n-ai loc. Si nu stiu ce-au înjurat si ãsta a scos capul pe geamul de la masinã si a scuipat."

Fiul politistului a chemat întãriri si a plecat în urmãrirea victimei.

VOX "Noi ne-am îndreptat spre casã, el s-a întors cu bâta de baseball si ne-a fugãrit. Si am fugit si la Parângul ne-a prins si a mai venit cu încã cinci în masinã. Erau cinci cu totul. Prietenii mei au fugit si eu m-am împiedicat, am alunecat si m-au luat pe mine cu bâta de baseball, cu pumnii si mi-au rupt piciorul."

Cu ultimele puteri, victima a sunat la 112.

dr. PETRICÃ CORLAN, medic, Spitalul de Urgentã Petrosani "Prezenta ceva leziuni, inclusiv o fracturã tibianã, escoliatii frontale."

ADRIANA VOINEA, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Hunedoara "Pe numele agresorilor a fost întocmit un dosar de cercetare penalã pentru comiterea infractiunilor de vãtãmare corporalã si ultraj contra bunelor moravuri."

Bãiatul atacat de fiul politistului este internat, acum, in sectia de ortopedie a Spitalului de Urgentã din Petrosani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2