Date companie
 
 
 
 

Un tânăr fără permis a omorât doi copii pe trotuar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, ucisi, copii
 

Tragedie la Galați! Un șofer a omorât doi băieți pe trotuar. Individul în vârstă de 23 de ani făcea întrecere cu un prieten, nu avea permis și a fugit de la locul faptei. Cei doi se jucau liniștiți cu alți copii pe trotuarul din fața primăriei când au fost spulberați de șoferul inconștient. Accidentul a șocat întreaga comunitate. Familiile copiilor sunt distruse de durere.

VOX: "Se jucau în nisip și a venit mașina și i-o luat în, (...) l-am îmbrăcat de școala și acum îl duc la cimitir? Ce îi fac?"

VOX: "Copiii se jucau pe trotuar. De lângă fantana aia i-a aruncat 20-30 de metri poate sunt și mai bine. Cu capul de perete. Au fost aruncați acolo ca o minge de fotbal.

Pentru cei doi copii, de 9 și respectiv 8 ani, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.

VOX: "Cică a avut viteza mare. Și respectivul nu avea permis și s-ar fi zis ca era și drogat. Făceau curse? Se întreceau cică așa am înteles."

VOX: "Deci erau două mașini și am zis că în curbă la noi aici se întreceau pentru că am auzit un zgomot foarte mare, iar șoferii nu am mai găsit pe nimeni. Deci când s-a liniștit praful nu mai era nimeni în mașina, a fugit."

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. Tânărul vinovat este trimis în judecată într-un alt dosar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2