Date companie
 
 
 
 

Un tânăr recalcitrant, potolit de bodyguarzii unui bar cu un spray paralizant

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, agenti, spray, cisterna, tanar, bar, panica, paza, fata, lacrimogen, buton
 

Incident ca-n filmele americane, într-un bar din Constanța! Un tânăr aflat sub influența alcoolului a scăpat la un fir de păr să fie accidentat de o cisternă, după o altercație cu agenții de pază ai localului. Bărbatul băut i-a făcut avansuri angajatei barului, iar insistențele lui au determinat-o pe fată să apese butonul de panică. Imediat au intervenit bodyguarzii, care au folosit un spray cu gaze lacrimogene, ca să-l potolească.

AMBIANȚĂ "A venit aici, a consumat alcool, s-a îmbătat, m-a amenințat că mă taie cu cuțitul."

VOX "Beam o bere, fata de aici mi-a spus că-mi dă adresa de facebook a fetei de la bar, a venit prietena ei și a început să țipe, a apăsat butonul de panică, firma de pază m-a rugat să ies afară și, aici, făra motiv, mi-au dat cu spray în ochi. "

Orbit, tânarul a ieșit în fugă în stradă, exact în momentul în care se apropia o cisternă. Din fericire, șoferul cisternei l-a observat la timp și a oprit.

VOX "Eu eram în intersecție și a venit și s-a oprit de cisternă mea și m-am oprit ca să nu-l bag sub roți."

Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Medicii sosiți de urgență la fața locului i-au acordat îngrijiri, apoi l-au dus la spital.

AMBIANȚĂ "- Vă rog, dați-mi apă. - Stai potolit! - Nu mă doare, mă, nimic! Ochii, atât!"

AMBIANȚĂ "- De la poliție e cineva? - Șefule n-am nimic, să-mi dea asta jos la spital."

După ce s-a trezit din beție, tânarul a mers la bar, pentru a cere lămuriri. Deocamdată, nimeni nu a depus plângere la poliție pentru incident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2