Date companie
 
 
 
 

Un tânăr s-a înecat în mare, la Costinești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : salvamari, infarct, costinesti, tanar, mare, inecat
 

Vacanță încheiată tragic, la Costinești! Un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a înecat în apele mării. Martorii spun că bărbatul a intrat în mare ca să se răcorească, dar i s-a făcut rău și nu a mai putut să înoate, iar curenții l-au tras la fund. El a fost scos la mal de turiștii care au observat că se zbătea în apă. Printre aceștia se aflau un cadru medical din Vaslui și un paramedic de la I.S.U. Ialomița, care i-au acordat primul ajutor pâna la venirea salvării, dar degeaba! Tânărul nu a putut fi salvat.

NICOLAE COITU, șef, salvamari Costinești "A avut la un moment dat puls, dar s-a pierdut pulsul și a fost declarat decedat după 50 de minute. După protocol am avut o intervenție dificila. Am intervenit într-un caz în care, după experiența noastră, este vorba de un infarct miocardic, la o mare foarte liniștita, la o apă de o adâncime medie, de 1 - 1,50 metri."

Alți șase turiști au fost luați de valuri, dar salvamarii au intervenit la timp și i-au adus în siguranța la mal. Salvamarii spun că mulți dintre ei se aventurează în larg, chiar dacă nu știu să înoate.

AMBIANȚĂ "Nu are niciun stres! Ia uitați-vă ce distanța e de aici până la fată! Poftim! O vedeți pe fata aia de acolo?"

prin telefon: CLAUDIA TATARICI, medic, Serviciul de Ambulanța Județean Constanța "Șapte pacienți înecați, patru la Neptun, unu la Eforie Sud, unu la Eforie Nord și unul la Costinesti. Cei patru pacienti de la Neptun, trei adulți și un copil, au fost transportați la Spitalul Mangalia."

Tot în județul Constanța, un copil s-a înecat în Dunăre, la Capidava. Copilul era la scăldat, împreună cu un adult.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2