Date companie
 
 
 
 

Un tânăr și-a înjunghiat soția și cumnata, sub ochii propriului copil

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, spital, iasi, dosar, copil, injunghiat, barbat, sotia, penal, cumnata, tentativa, tomesti
 

Caz șocant în comuna ieșeană Tomești! Un bărbat de 25 de ani și-a înjunghiat soția și cumnata în fața propriului copil. Totul a început după ce bărbatul se întorsese acasă de la o cârciumă și își trezise copilul să se joace cu el. Speriată că tatăl l-ar putea scăpa, soția a încercat să-i ia copilul din brațe. Bărbatul s-a enervat și a înjunghiat-o un cuțit pe femeie și pe sora acesteia. Cele două au ajuns în stare gravã la spital.

DIANA CIMPOEȘU, medic, S.M.U.R.D. Iași "Multiple leziuni post traumatice produse din declarațiile lor de o agresiune în mediul familial. Leziuni, în special la nivelul capului, gâtului și feței."

VOX "-Era bãut? -Da. -Obișnuiește să bea? -Nu prea. Când bea, înnebunește."

Tânărul a mai avut probleme cu legea.

CARMINA PASCAL, procuror, Parchetul Iași "O agresiune spontană, comisă pe fondul consumului de bãuturi alcoolice. Din cauza localizãrii plãgilor, în zona gâtului, capului și picioarelor, procurorul a apreciat cã viața le-a fost pusã în primejdie."

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru tentativã de omor deosebit de grav. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea sta 15 ani după gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2