Date companie
 
 
 
 

Un tânăr șofer a stat încarcerat 20 de ore în mașină, după un accident produs pe o șosea de lângă Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, spital, masina, timisoara, camp, prieteni, telefon, incarcerat
 

Caz incredibil în Timișoara! Un tânãr șofer a stat încarcerat în propria mașinã 20 de ore, dupã un accident rutier. Asta, din cauză că nu l-a văzut nimeni când s-a rãsturnat cu autoturismul pe câmp. Mai rău, el nu a putut suna la 112 sau la familie, din cauzã cã și-a pierdut telefonul în urma accidentului.

AMBIANȚÃ "- Ați gãsit actele lui? - Nu le-am gãsit! Nu știu ce au ei în mașinã."

Tânarul de 23 de ani a plecat sâmbãtã seara din localitatea arãdeanã Vinga, ca sã se întâlneascã cu prietenii la Timișoara. La intrarea în oraș, a pierdut controlul volanului și s-a rãsturnat pe câmp. Cum tânãrul n-a mai ajuns la întâlnire, prietenii sãi au început sã îl caute.

AMBIANȚÃ "Colega care l-a așteptat de asearã de la ora 10, mi-a zis "vezi cã eu merg pe autostradã, cã vin pe aici". M-a și anunțat pe facebook."

VOX "Am anunțat toți colegii pe facebook, care știe de el ceva, prieteni din sat, de facultate, de lucru. L-am anunțat pe șeful lui."

În urma accidentului, autoturismul s-a oprit la 50 de metri de drum. Telefonul mobil al șoferului s-a pierdut, undeva, pe câmp.

AMBIANȚÃ "N-o gãsesc! Am gãsit talonul de la mașinã."

Pe timpul nopții, prietenii bãrbatului nu au vazut mașina rãsturnatã pe camp. O amicã a reluat cãutarile pe zi și l-a gãsit aproape deshidratat, prins între fiarele mașinii. Fata a anunțat poliția și salvarea.

MARIUS ȘOOȘ, agent constatator, Poliția Rutierã Timiș "Echipa de descarcerare l-a scos din autoturism, iar din primele cercetãri se pare cã șoferul se aflã în autoturism dela ora 11, adicã la orele 23 s-a produs accidentul de circulație."

Din cauza oboselii și a durerilor tânãrul nu își mai aminteste ce s-a întâmplat. El va sta internat în spital pentru câteva zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2