Date companie
 
 
 
 

Un taximetrist din Timișoara, înjunghiat mortal de un client

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, injunghiat, crima, client, taximetris
 

Crimă oribilă, la Timișoara! Un taximetrist a fost ucis, în plină zi, de un client, care l-a înjunghiat în zona gâtului. Din primele cercetări, a rezultat că victima a efectuat o cursă pe strada Munteniei, în centrul orașului, acolo unde a tras pe dreapta, a oprit ceasul și i-a comunicat clientului prețul. Cum negocierea dintre cei doi a eșuat, clientul a scos un cuțit, iar gestul său i-a fost fatal taximetristului.

MĂDĂLINA MEZDREA, purtător de cuvânt, I.P.J. Timiș "În jurul orei 15.30, am fost sesizați că un om a fost găsit înjunghiat. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au constatat decesul bărbatului în vârstă de 46 de ani, care lucra la o firmă de taximetre din oraș."

VOX  "A plecat din stație cu doi clienți, până aici. Vă dați seama că, dacă am ști sau doar am presupune,..."

Vineri noapte, oamenii legii au ridicat doi suspecți dintr-un bar, însă după mai multe ore de audieri, aceștia au fost eliberați. Polițiștii continuă cercetările pentru găsirea criminalului. Anchetatorii exclud posibilitatea ca bărbatul să fi fost ucis în timpul unui jaf. În mașina sa, au fost găsite acte și bani. În vârstă de 46 de ani, bărbatul era tatăl a doi copii și practica taximetria din anul 2007.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2