Date companie
 
 
 
 

Un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat peste o mașină, pe DN7

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, familie, tir, vechi, autoturism, pasageri, fier, dn7, rani
 

Membrii unei familii au scăpat ca prin minune cu viață, după ce un tir încărcat cu fier vechi s-a răsturnat peste autoturismul în care se aflau. Din primele cercetări, vinovat este șoferul tirului, care a intrat cu vitezã într-o curbă, în dreptul localității Cotmeana. Cei trei ghinionisti sunt din Râmnicu Vâlcea și se întorceau acasă de la mare.

VOX "În curbã, s-a lãsat masina mare pe o parte. Cred cã avea vitezã, nu mã pricep, am vãzut când a intrat în curbã cã se lasã pe o parte si a tras sotul meu de volan cât a putut, dar eram pe marginea râpei. Mai mult de atât nu putea."

Pasagerii s-au ales numai cu răni ușoare, deși bucăți de fier vechi au pătruns prin geamurile mașinii.

VOX "- Eram în spatele la aia mică, am frânat, am rămas în loc.  - Oamenii din mașină cum i-au scos? - I-a scos un bãiat de aici."

Politistii au deschis o anchetã în acest caz.

DAN DINU, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș "Vorbim de neadaptarea vitezei într-o curbă deosebit de periculoasã la dreapta. O sã vedem si cu specialistii dacã încãrcãtura a fost asiguratã corespunzãtor. Tirul a intrat în balans si încãrcãtura s-a rãsturnat peste o masinã care circula regulamentar din sensul opus."

Din cauza accidentului, circulația pe Drumul Național 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, a fost oprită mai bine de două ore. Coloanele de masini s-au întins pe cinci kilometri pe ambele sensuri de mers.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2