Date companie
 
 
 
 

Un tren cu 200 de călători, deraiat la Băile Herculane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tren, vagoane, Severin, calatori, baile, caras, deraiat, herculane, sine
 

Panică în judetul Caraș-Severin! Un tren cu 200 de călători care mergea pe ruta Bucuresti-Timișoara a deraiat la aproximativ trei km de stațiunea Băile Herculane. Trei vagoane dintre cele patru au sărit de pe șine. În primul moment, călătorii au crezut că e cutremur.

VOX "Norocul știi care a fost? Că nu a avut viteză și că a avut cruce cu celălalt, că altfel eram zob. Noroc cu mecanicul, că, uite așa făceam, și a știut să pună dublă frână, ceva."

VOX "Am simțit o zguduitură puternică. Vorbeam cu soția la telefon și i-am spus: ”a deraiat trenul”! Atât am apucat să zicA"

VOX "Ca la cutremur! Noroc că nu a avut viteză. A stat pâna a trecut cel de Budapesta."

VOX "Eu, dacă trăiesc în America de 24 de ani, de fiecare dată când vin în țară încerc să merg cu lume multă cu trenul. Acum, nu mă mai urc în niciun tren că mi-e frică."

Călătorii au fost transportați cu două autobuze până gara Băile Herculane, de unde, unii au fost preluați de un alt tren, iar alții au plecat cu ce au apucat.

VOX "Au fost cu mine în vagon. Aveau bilete de avion, la autocar, plecau în Austria la muncă și au plecat cu taxiul. Păi, se poate așa ceva, că altfel pierdeau banii și autocarul!"

GHEORGHE CEAUȘU, comisar șef, Poliția Transporturi Caraș-Severin "Calea ferată e afectată pe aproximativ 200 de metri, 20 de grinzi de la podul care trece peste pârâu."

Anchetatorii caută să stabilească, acum, din ce cauză a deraiat trenul. Până ce șinele vor fi reparate, circulația feroviară pe linia București-Timișoara va fi deviată pe rute ocolitoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2