Date companie
 
 
 
 

Un tulcean a murit înecat în apropierea casei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, copii, barbat, canal, inecat
 

Patru copii dintr-o comună tulceană trăiesc o adevărată dramă, după ce tatăl lor a fost găsit înecat într-un canal din apropierea locuinței. Macabra descoperire a fost facuta de un vecin al victimei.

CRISTIAN NAN, medic, S.J.A. Tulcea "-Am constatat că o persoană, în vârstă de 50 de ani, era decedată prin înec. Asfixiere prin înec. -Era decedată de mai mult timp? -De cel puțin 5 ore."

DUMITRU IORGA, subcomisar, S.I.C. Tulcea "După examinarea cadavrului și scoaterea acestuia din apă a fost identificat.  În prezent, se fac cercetări, verificări și stabilirea împrejurărilor în care acesta a ajuns în canal."

Localnicii spun că o parte din vină aparține primăriei, care pornește foarte târziu iluminatul public în zona în care a fost găsit trupul neînsuflețit.

VOX "- Credeți că omul s-a dus în apă din cauza întunericului? - Este posibilă și chestia aceasta, este posibilă, presupunem, nu știu. Aici poate să raspundă procuratura sau doctorul legist."

Polițiștii vor anunța cauza morții bărbatului după ce vor avea la dosar și raportul medicului legist.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2