Date companie
 
 
 
 

Un tulcean a murit înecat în apropierea casei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, copii, barbat, canal, inecat
 

Patru copii dintr-o comună tulceană trăiesc o adevărată dramă, după ce tatăl lor a fost găsit înecat într-un canal din apropierea locuinței. Macabra descoperire a fost facuta de un vecin al victimei.

CRISTIAN NAN, medic, S.J.A. Tulcea "-Am constatat că o persoană, în vârstă de 50 de ani, era decedată prin înec. Asfixiere prin înec. -Era decedată de mai mult timp? -De cel puțin 5 ore."

DUMITRU IORGA, subcomisar, S.I.C. Tulcea "După examinarea cadavrului și scoaterea acestuia din apă a fost identificat.  În prezent, se fac cercetări, verificări și stabilirea împrejurărilor în care acesta a ajuns în canal."

Localnicii spun că o parte din vină aparține primăriei, care pornește foarte târziu iluminatul public în zona în care a fost găsit trupul neînsuflețit.

VOX "- Credeți că omul s-a dus în apă din cauza întunericului? - Este posibilă și chestia aceasta, este posibilă, presupunem, nu știu. Aici poate să raspundă procuratura sau doctorul legist."

Polițiștii vor anunța cauza morții bărbatului după ce vor avea la dosar și raportul medicului legist.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Un sucevean bănuit de furturi de mașini, extrădat în Luxemburg ( 9 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 37 de ani din Suceava a fost arestat la cererea autorităților din Luxemburg, care îl acuză de 19 furturi de autoturisme de teren. Bărbatul, cu dublă cetățenie, română și ucraineană, este suspectat...

 • Dezavantajele muncii de acasă ( 31 Mai 2020 )

  Munca de acasă nu este ușoară, pentru cei care au copii. Începând din 16 martie, momentul intrării în starea de urgență, mulți angajați din domeniul privat și de la stat și-au mutat biroul la domiciliu. Cum grădinițele...

 • UNICEF: Copiii săraci, tot mai vulnerabili, din cauza pandemiei ( 27 Mai 2020 )

  Copiii și familiile vulnerabile au un acces tot mai redus la produse de bază! Potrivit unui raport realizat de UNICEF, în România, din cauza pandemiei de coronavirus, copiii aflați în situație de risc au devenit tot mai vulnerabili, reducerea activității economice determinând o creștere a numărului familiilor ale căror venituri s-au redus. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2