Date companie
 
 
 
 

Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : meteo, ploi, bucuresti, Ilfov, isu, cod, portocaliu
 

Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

DANIEL VASILE, purtător de cuvânt, I.S.U. București-Ilfov ”Ca urmare a manifestărilor meteorologice au fost situatii de urgență în București determinate de acumulări de apă în locuințele oamenilor, în curțile acestora, dar și în zonele publice. Cele mai mari probleme au fost la pasajul Bucuresti-Târgoviste unde s-a și oprit traficul rutier.”

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Pompierii ajutați de o motopompă au reușit să extragă cantitatea mare de apa acumulată în pasaj. Unele străzi din Capitală au devenit adevărate canale navigabile, din cauza faptului că sistemul de canalizare nu a mai putut prelua cantitatea mare de apă. Echipele I.S.U. au intervenit și pe străzile Lonea, Rândunelelor și Redea.

BIANCA ROTARU, reporter ”Meteorologii avertizează că vremea se menține instabilă. A.N.M. a emis o atenționare de tip cod portocaliu de ploi torențiale însoțite de descărcări electrice, grindină și vijelii, valabilă, până la ora 23:00, pentru Crișana, Maramureș, Transilvania, Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova. Tot astăzi, a intrat în vigoare un cod galben de vreme rea, valabil până mâine dimineață, la ora 10:00, pentru sudul, sud-estul și estul țării.”


Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nereguli grave, în școlile din Capitală, înaintea începerii cursurilor ( 11 Septembrie 2020 )

  Nereguli grave descoperite de inspectorii ISU în școlile din Capitală, cu doar câteva zile înainte de începerea cursurilor! Ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au efectuat, în ultima săptămână, mai multe controale la unitățile de învățământ din Municipiul București și din județul Ilfov.

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 • Muncitorii străini de pe un șantier din București, pozitivi la coronavirus ( 23 August 2020 )

  Cel mai mare focar de coronavirus din București, identificat pe un șantier din Sectorul 4, unde lucrează muncitori străini! După ce au fost testați pozitiv, peste 100 de muncitori indieni, nepalezi, dar și de alte...

 • Călin Popescu Tăriceanu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei ( 18 August 2020 )

  Călin Popescu Tăriceanu este, oficial, candidat pentru Primăria Capitalei. Președintele ALDE și-a depus dosarul la Prefectura Municipiului București, alături de consilierii locali. El a fost însoțit de candidații ALDE, intrați...

 • Donatorul de plasmă, răsplătit cu 1.000 de euro ( 13 August 2020 )

  Proiectul "Donează plasmă, salvează viața", care stimulează persoanele care au fost infectați cu virusul SARS-CoV2 să doneze plasmă, a fost aprobat de Consiliul General al Muncipiului București. Astfel, fiecare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2