Date companie
 
 
 
 

Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : meteo, ploi, bucuresti, Ilfov, isu, cod, portocaliu
 

Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

DANIEL VASILE, purtător de cuvânt, I.S.U. București-Ilfov ”Ca urmare a manifestărilor meteorologice au fost situatii de urgență în București determinate de acumulări de apă în locuințele oamenilor, în curțile acestora, dar și în zonele publice. Cele mai mari probleme au fost la pasajul Bucuresti-Târgoviste unde s-a și oprit traficul rutier.”

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Pompierii ajutați de o motopompă au reușit să extragă cantitatea mare de apa acumulată în pasaj. Unele străzi din Capitală au devenit adevărate canale navigabile, din cauza faptului că sistemul de canalizare nu a mai putut prelua cantitatea mare de apă. Echipele I.S.U. au intervenit și pe străzile Lonea, Rândunelelor și Redea.

BIANCA ROTARU, reporter ”Meteorologii avertizează că vremea se menține instabilă. A.N.M. a emis o atenționare de tip cod portocaliu de ploi torențiale însoțite de descărcări electrice, grindină și vijelii, valabilă, până la ora 23:00, pentru Crișana, Maramureș, Transilvania, Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova. Tot astăzi, a intrat în vigoare un cod galben de vreme rea, valabil până mâine dimineață, la ora 10:00, pentru sudul, sud-estul și estul țării.”


Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2