Date companie
 
 
 
 

Urme ale vandalismelor, după cele 6 zile de proteste în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, violente, vandalisme
 

Vandalismele din centrul Capitalei au lăsat urme! La 4 zile de la ciocnirile violente din timpul protestelor din București, Centrul Vechi încă arată ca după război! Stații de autobuz distruse, geamuri sparte și cabine telefonice nefuncționale- așa arată ''peisajul'' din zona istorică. Angajații povestesc prin ce clipe de groază au trecut.

VOX vânzător chioșc de ziare: "Prima data am crezut ca chioscul meu arde ca ...ne desparte floraria...ala a ars complet.(..) Atâta paguba va dati seama."

VOX: ''Au spart geamurile toate, ati vazut în spate.''

VOX: ''Nu e singurul chiosc care s-a întâmplat asa la noi.(..). Am o colega care are gaura în chiosc.''

Oamenii spun că sunt de acord cu protestele, însă fără violențe. Ei se tem că lipsa de reacție a autorităților va agrava situația.

VOX:''Au procedat cu violenta crezând ca daca fac rele Basescu îsi da demisia.''

VOX: ''E firesc sa-ti ceri dreptul dar nu sa dai foc la chiscuri, sa spargi vitrine...''

VOX: "Totdeauna lucrurile de genul asta scapa de sub control. Sunt oameni care rabufnesc si se razbuna pe ce pot. Pentru ca nu ajung unde trebuie, se razbuna aiurea.''

VOX: "Nu sunt de acord cu asa ceva. Cu vandalismele astea.''

Sute de metri de gard, stâlpi de electricitate, semafoare, cabluri, semne de circulatie, banci și cosuri de gunoi au fost distruse în urma protestelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Manifestanții pro Kovesi, în stradă ( 31 Martie 2019 )

  Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. 

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2