Date companie
 
 
 
 

USL a depus plângere penală împotriva lui Băsescu, iar PDL a atacat Legea Referendumului la Curtea Constitutională

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, PDL, plangere, legea, curtea, lideri, constitutionala, penala, referendum, USL
 

Război total între USL si presedintele suspendat, Traian Băsescu. Uniunea Social-Liberală a depus plângere penală împotriva lui Traian Băsescu și a paisprezece lideri PDL. Anunțul a fost făcut de președintele interimar al PNL București, Eugen Nicolaescu.

EUGEN NICOLAESCU, președinte interimar PNL București "Se cere începerea urmăririi penale împotriva a 15 persoane și anume Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc, europarlamentarii Monica Macovei și Cristian Preda.

Nicolăescu a citit întreaga listă, după care a precizat și motivele pentru care s-a făcut plângerea penală.

EUGEN NICOLAESCU, președinte interimar PNL București "Cele 15 persoane au săvârșit fapte de denigrare printr-o manipulare grosolană a opiniei publice."

Nici PDL nu a stat cu mâinile în sân. Conducerea Partidului Democrat Liberal a contestat legea referendumului la Curtea Constituțională.
 
CRISTIAN PREDA, prim-vicepreședinte PDL "Și referendumul este un proces care trebuie gestionat rațional. Faptul că nu putem ști cu câteva zile înainte ce anume se va întâmpla, atunci este straniu. Nu s-a întâmplat asta la vreuna dintre consultările electorale din 1990 încoace."

La aflarea veștii că USL a depus plângere penală împotriva sa și a paisprezece membri PDL, președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, că oamenii de la USL fac rău românilor, deoarece România riscă să fie sancționată pentru neîndeplinirea criteriilor politice de apartenență la Uniunea Europeană, prin limitarea dreptului la liberă circulație în spațiul european. Băsescu a mai precizat că liderii USL ar trebui să își recunoască responsabilitatea în decredibilizarea țării.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2