Date companie
 
 
 
 

USL, moțiune simplă pe tema eliminării subvențiilor la încălzire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : subventii, incalzire, USL
 

Uniunea Social-Liberală a depus o moțiune simplă la Camera Deputaților, prin care atacă eliminarea subvențiilor la încălzire. Liderul social-democrat Victor Ponta crede că o asemenea măsură guvernamentală, care e ''dură și greșită’’, va afecta un milion de familii din clasa de mijloc.

VICTOR PONTA, președintele PSD: "Cei cu venituri medii, sau bogati cum îi considerã ministrul Lãzãroiu, acestia vor fi afectati. (...) Trebuie sã avem o dezbatare politicã."

In opinia președintelui PSD, solutia anuntata de ministrul Muncii va lovi, în primul rând, populația urbană din orașele mari și medii. Premierul Emil Boc le-a cerut recent primarilor din țară să acorde în continuare subvenția la încălzire măcar la nivelul de anul trecut și să nu recurgă la metode politicianiste.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ajutor financiar pentru fermieri ( 25 August 2020 )

  Fermierii care au fost afectați de secetă vor primi sprijin financiar din partea Guvernului! Valoarea totală a sprijinului este de 850 de milioane de lei.

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 • Vremea se încălzește ( 27 Martie 2018 )

  Vești bune de la meteorologi! De miercuri, vremea se încălzește treptat, astfel încât în ultimele zile din martie și în primele zile ale lunii aprilie vor fi temperaturi maxime cuprinse între 16 și 22 de grade în majoritatea zonelor țării.

 • Românii, în topul europenilor care stau în frig, în case ( 7 Ianuarie 2018 )

  In plină iarnă, milioane de români nu își permit să își încălzească locuințele! Potrivit unui studiu Eurostat, care citează date din 2016, aproape 14% dintre români susțin că nu reușesc să își încălzească suficient casele.

 • Subvențiile pentru fermieri, acordate începând cu 15 octombrie ( 24 Septembrie 2017 )

  Veste bună pentru fermieri! Din 15 octombrie începe plata subvențiilor, a anunțat ministrul Agriculturii, Petre Daea, aseară, la un târg agricol organizat în Lețcani, județul Iași. Șeful Agriculturii i-a îndemnat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2