Date companie
 
 
 
 

USL Sector 3 și-a lansat candidații la parlamentare, cu un ospăț de zile mari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, iliescu, USL, candidati, sector3, ospat, festin
 

USL Sector 3 și-a lansat candidații pentru parlamentarele din 9 decembrie. Lansarea s-a făcut într-un cadru festiv, în prezența a aproape 500 de susținători. Gazdă a fost primarul Sectorului 3, pesedistul Robert Negoiță, care a pus la dispoziție propriul său hotel și a invitat sute de activiști de partid la ospăț. Unii, interesați doar de festin, nici măcar nu știau cine sunt candidații.

VOX "- De la ce colegiu ești aici? -13! - Și cine este candidat la voi? - Aaaa, nu mai știu! Cine este candidat la noi?"

VOX "- Văd că sunteți din PSD, colegiul 13. Cine este candidat aici? - Aaa, pai o avem pe doamna Andronescu și, din câte știu eu, Florin și... nu mai știu numele exact!"

La eveniment a participat și președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. El le-a spus candidaților că viitorul parlament trebuie să pună în valoare potențialul agricol al României, dar s-a lăsat cuprins și de nostalgia vremurilor trecute și le-a povestit celor prezenți ce însemna politica, acum 23 de ani. În plus, fostul președinte al României s-a aratat preocupat de situația demografică a planetei.

ION ILIESCU, președinte de onoare al PSD "Am ajuns la 7 miliarde. Primul miliard de oameni trăitori pe pământ au apărut la începutul secolului 19, al doilea, prin anii 1930. Problema e când o să ajungă populația planetei la 9 miliarde."

Una peste alta, evenimentul organizat de Robert Negoiță i-a impresionat pe participanți.

VOX "- Cum vi s-a părut lansarea candaților USL? - Colosala, cu bun simț și extraordinar! Oomul a înțeles tot! - Dar de ce vi se pare chiar atât de fastuoasă? - Asta demonstrează că partidele astea au, deci, o forță mare."

VOX "A fost foarte bine organizat, pregătiți. I-am susținut cu cea mai mare căldură."

Pentru colegiile din Sectorul 3 candidează, din partea USL, Ecaterina Andronescu, Daniel Barbu, Eugen Nicolăescu, Raluca Ispir, Ionuț Vulpescu, Alin Petrache, Florin Alexe și Gabriela Podașcă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2